9 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
7-6-2020 21:15:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Goede service vriendelijk , komt zijn woord na . Koffie staat altijd klaar . De volgende keer, keer ik met een gerust hart terug.

Onze reactie:
bedankt voor de review veel plezier van je 307 cc en als je in de buurt ben koffie staat klaar mvg hendrik
4-6-2020 08:58:59
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Auto gekocht, helaas na 2 dagen pech, hier werd ik keurig bij geholpen. Ze laten je niet in de kou staan. Goede service, klantvriendelijk en koffie staat altijd klaar.

Onze reactie:
bedankt voor de review wij verlenen onze klanten altijd goede sevice en laten onze klanten nooit in de kou staan slangetje lek kan altijd gebeuren hoop nog veel veilige km voor u en als er iets is kan u altijd langs komen ook al is het naar 123of 4 jaar als we kunnen helpen doen we dat graag en wat u zeg koffie staat altijd klaar mvg hendrik
3-6-2020 09:53:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klantvriendelijk, meedenkend, goede koffie en vooral een top auto die ik daar gekocht heb.

Onze reactie:
SUPER BEDANKT voor de review ik hoop dat je veel plezier heb en veel veilige km met je mazda en koffie staat altijd klaar mvg hendrik
2-6-2020 20:26:49
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Zeer goed en heel erg behulpzaam ...toppie :D en er een hele leuke auto bij

Onze reactie:
bedankt dat u even de moeite wou nemen voor een recensie ik hoop dat u heel veel plezier gaat hebben van uw ford sierra en dat u hem ook zo nettjes houd en veel veilige km SUPER BEDANKT en als u eens in de buurt bent de koffie staat altijd klaar mvg hendrik
2-6-2020 18:15:21
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Prettig zaken gedaan met de heren van Hencar. Zeer nette Seat Leon gekocht en mijn oude Leon voor een goede prijs ingeruild. Voor mijn volgende auto kom ik zeker eerst bij hun langs! Bedankt voor alles!

Onze reactie:
super bedankt voor de recensie en tot de volgende keer als u in de buurt bent de koffie staat altijd klaar mvg hendrik
1-6-2020 00:08:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Een Mercedes gekocht. Stond netjes en schoon klaar een nette inruil prijs voor mijn eigen auto gekregen. Eigenaar weet waar hij mee bezig is een prettige man om zaken mee te doen.

Onze reactie:
super bedankt voor uw recensie en heel veel veilige km en als u in de buurt ben koffie staat altijd klaar mvg hendrik
28-5-2020 17:33:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Maandag 18-05-20 een Ford Fiesta Gekocht bij dit bedrijf. Een goed onderhouden auto. Wij zijn enorm blij met deze auto! De auto was helemaal schoongemaakt van binnen en buiten alles was perfect schoongemaakt. Dus voor de mensen die dit lezen het is echt een aanrader om hier uw auto te kopen.

Onze reactie:
super bedankt voor de recensie ik hoop dat jullie er veel plezierige en veiliger km mee gaan maken hartstike bedankt en als je in de buurt ben koffie staat altijd klaar
28-5-2020 15:35:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top bedrijf levert autos met goed onderhoud. En Toffe mensen. ??

Onze reactie:
super bedankt voor de recensie en tot de volgende keer
28-5-2020 13:14:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
topbedrijf! betrouwbaar en vriendelijke service. en prijzen zijn goed ook qua inruil

Onze reactie:
super dank u wel hoop dat uw zoon veel pleizier heeft van de auto enals u in de buurt ben koffie staat altijd klaar